Kids

Hallo allemaal!

Mijn naam is Fabienne, ik ben 21 jaar oud en ik boulder nu ongeveer drie jaar. Net zoals veel andere mensen zag ik online een video van iemand die aan het boulderen was en besloot ik het zelf uit te proberen. Na een introductieles ben ik het grootste deel van mijn tijd aan het boulderen gaan spenderen. Ik vond het zo leuk dat ik zelfs besloot om routesetter te worden. Ik heb altijd al van sport gehouden. Vroeger was ik een professionele dressuurruiter en ik heb zo lang als ik me kan herinneren handbal gespeeld.

 

Hoewel klimcoach/trainer mijn eerste officiële baan in de sport is, heb ik ook een tijdje mensen gecoacht in dressuur, krachttraining en crossfit. Ik probeer aspecten van alle sporten in mijn lessen te integreren als ik denk dat ze nuttig kunnen zijn voor het klimmen, bijvoorbeeld de explosiviteit van crossfit of handbal en de kernstabiliteit van paardrijden. Ik begin mijn lessen door een hoofdfocus te hebben en dit aan de studenten uit te leggen voordat we daadwerkelijk gaan trainen. Als ze weten waarom we bepaalde oefeningen doen lijken ze zich beter te kunnen concentreren. Een andere belangrijke factor voor mij is om dingen leuk en speels te houden tijdens het leren. Mensen te hard en te vaak pushen kan het plezier wegnemen en ervoor zorgen dat ze niet meer willen trainen. Dit is precies het tegenovergestelde van wat ik probeer te bereiken.

Dat is zo'n beetje alles over mij. Ik hoop je snel in de hal te zien!

 • De nieuwe lessenreeks zal in de week van 2 oktober 2023 van start gaan.
 • De lessenreeks van Be Boulder zal bestaan uit 10 lessen.
 • Tijdens schoolvakanties zal er geen les gegeven worden.
 • De lessen zullen gegeven worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00
 • Als leerling heb je eenmaal per week les.
 • De duur van de lessen bedraagt 60 minuten. 
 • Maximaal 8 kinderen per groep.
 • Minimaal 4 kinderen per groep om de lessenreeks te kunnen starten.
 • Er zullen twee inhaalweken aan het einde van reeks zijn om eventueel, door Be Boulder geannuleerde lessen, in te halen.

Prijzen

Jeugd (abonnementshouders) 10 lessen € 100
Jeugd 10 lessen € 150

 

Doorloop de volgende stappen om je op te geven voor de aankomende lessenreeks:

 

 1. Ga in onderstaande kalender naar de eerste lesweek - dit is de week van 2 oktober 2023
 2. Kies jouw gewenste dag en tijdstip uit
 3. Geef ALS je een abonnement hebt duidelijk aan welk abonnement je hebt 
 4. Kies het juiste bedrag dat jij moet gaan betalen

LET OP!!

Is de lessenreeks al begonnen dan kan je, mits er plek is, nogsteeds meedoen. Zorg er in dit geval voor dat je het lesmoment kiest in de week waarin je wil starten. Natuurlijk wordt het bedrag naar rato aangepast zodat je alleen voor de lessen betaalt die je afneemt.

Neem hier contact met ons op
Aanvraag
© 2023 Be Boulder