Ons menu

Soep

Vegan Saoto met rijstnoedels, vegan kip en yuka krullen
Pompoensoep met gerookte kokos en krokante basilicum

Brood

Multikornbol Old Amsterdam met appelstroop en tuinkers
Crogue Madame van Pain de Mer met geschaafde Gruyere 
Pain de Coquille met scrambled eggs, gerookte zal en limoen

Salade

Salade Burrata met romige mozzarella, tomaat en notenmelange
Gravad Lachs met citrus tzatziki en krokante kappertjes
Poke van de week wekelijks wisselende poke bowl op vega basis

Het zoet

Bananenbrood met chocoladecrumble en vanilleslagroom
Drie gerechten zoet muffin, koek, taart

Yoghurt

Good morning met honing, zaden en amandelen
Good afternoon met honing, zaden en boekweit
Good evening met cacao, amandelen en kokosnoot

Warm

Maroc lamsburger met gegrilde courgette en yoghurt muntsaus
Zeeuwse zeewierburger met geconfijte biet en gember
Vegetarisch ravioli met spinazie en eekhoorntjescreme

Frites

Yuka frites van zoete aardappel met chimichurrisaus
Twister frites in cajun met sambal van zongedroogde tomaat
Avocado frites met mayonaise van gerookte kokos

Schotel

Boulder schotel met draadjesbitterballen, truffelcroquettes, garnalencroquettes en krokante kaasstengels
Vegetarische schotel met vlessvrije bitterballen, groentecroquettes, bospaddestoelencroquettes

Boek hier je introductieles
Introductieles
© 2020 Be Boulder