Ons menu

Soep

Vegan Saoto met rijstnoedels, vegan kip en yuka krullen
Pompoensoep met gerookte kokos en krokante basilicum

Brood

Multikornbol Old Amsterdam met appelstroop en tuinkers
Crogue Madame van Pain de Mer met geschaafde Gruyere
Boulder Lettuce Truffle (B.L.T.) met gemengde salade, truffel-eiersalade, cherrytomaat en avocado
Pain de Coquille met scrambled eggs, gerookte zalm en limoen

Salade

Salade Burrata met romige mozzarella, tomaat en notenmelange
Gravad Lachs met citrus tzatziki en krokante kappertjes

Het zoet

Bananenbrood met chocoladecrumble en vanilleslagroom
Drie gerechten zoet muffin, koek, taart

Yoghurt

Good morning met honing, zaden en amandelen
Good afternoon met honing, zaden en boekweit
Good evening met cacao, amandelen en kokosnoot

Smoothies

Be Healthy met verse banaan, mango en kiwi
Be Better met vanille, bladspinazie en lijnzaad
Be Boulder met sinaasappel, wortel en gember

Warm

Maroc lamsburger met gegrilde courgette en yoghurt muntsaus
Zeeuwse zeewierburger met geconfijte biet en gember
Vegetarisch ravioli met spinazie en eekhoorntjescreme
Pasta van de week wekelijks wisselend pastagerecht

Frites

Yuka frites van zoete aardappel met chimichurrisaus
Haarlemse frites met mayonaise van zwarte truffel

Schotel

Boulder schotel met draadjesbitterballen, truffelcroquettes, garnalencroquettes en krokante kaasstengels
Vegetarische schotel met vleesvrije bitterballen, groentecroquettes, bospaddestoelencroquettes

Boek hier je introductieles
Introductieles
© 2020 Be Boulder