HomeActiviteitenKinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderen kunnen vanaf 6 jarige leeftijd op de woensdag -en vrijdag middag en de zaterdag ochtend bij ons hun verjaardag komen vieren. Er is niks leuker dan heerlijk klimmen en klauteren in ons kinder gedeelte. Op de drie verdiepingen hebben wij trampolines, een foambak en natuurlijk veel klimroutes!

Om te zorgen dat alle kinderen weer veilig naar huis gaan is het van belang dat er voldoende begeleiding aanwezig is. Voor 3 kinderen vragen wij 1 begeleider. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkeheid om een trainer als begeleider mee te laten lopen. Het leuke hiervan is dat de trainer de kinderen dan ook echt dingen gaat leren op het gebied van boulderen en dat hij of zij de kinderen helpt waar nodig.

 

Er zal op de bovenste verdieping van ons horeca gedeelte een aparte plek gereserveerd worden waar er slingers opgehangen kunnen worden, de berg met cadeautjes neergelegd kan worden en waar natuurlijk de taart aangesneden kan worden. Ook kunnen de kinderen hier eventueel na afloop genieten van hun frietjes, tosties, broodjes kroket en smoothies!

Het enige dat de kinderen nodig zullen hebben voor dit sportieve feestje is sport kleding. De klimschoenen die nodig zijn kunnen bij ons gehuurd worden. Over het algemeen zijn de kinderen na 1,5 uur uitgeklommen. Als er gekozen is voor het arrangement kunnen de kinderen dan aan tafel om de honger te stillen en de dorst te lessen. 

Om alles goed te kunnen laten verlopen stellen wij het zeer op prijs als de kinderen en eventuele begeleiders op hetzelfde moment arriveren en vertrekken. Mocht er onverwachts iets wijzigen dan zou het prettig zijn als wij dit zo snel mogelijk te horen krijgen.

 

Prijzen per kind

Entrée € 12,50
Schoenhuur € 5
Kip nuggets of tosti € 4,95
Friet € 2,50
Smoothie € 4,95
Arrangement* € 26,45
Trainer Be Boulder** € 50

*In het arrangement vallen alle bovenstaande opties.

**De kosten voor een trainer van Be Boulder zijn voor de gehele groep en voor de totale duur van het feestje.

Natuurlijk is het buiten de verplichte kosten van de entrée en de schoenhuur altijd mogelijk om een van bovenstaande opties betreffende het eten of drinken afzonderlijk af te nemen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een feestje drukt u op onderstande knop.

Aanvraag kinderfeestje

Neem hier contact met ons op
Aanvraag
© 2024 Be Boulder